Εφαρμογή τιμολόγησης cloud σε πλήρη εναρμόνιση με την πλατφόρμα AADE myDATA

Ώρα να εγκαταλείψετε τα χειρόγραφα έγγραφα, τα μπλοκ πληρωμών και τις καθημερινές υπενθυμίσεις που σημειώνατε σε χαρτί, μπορείτε να το κάνετε πλέον με ηλεκτρονικό τρόπο. Η PCLive entity είναι μία εφαρμογή cloud διαδικτυακής τιμολόγησης και ηλεκτρονικής διασύνδεσης με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ. Είναι μια πλήρως ολοκληρωμένη εμπορική εφαρμογή με πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, απευθύνεται σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Με ένα φορητό υπολογιστή laptop ή tablet μπορείτε να εκδώσετε παραστατικά, να κάνετε χρηματοοικονομικές κινήσεις, να παρακολουθήσετε τις αποθήκες σας, τα σημεία λιανικής πώλησης και όλα όσα θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Αύξηση της παραγωγικότητας

Δώσαμε μεγάλη βάση στην αξιοποίηση της εργονομίας του περιβάλλοντος χρήστη με σκοπό να πετύχουμε την γρήγορη εξοικείωσή του με την εφαρμογή, καθώς και την αποτελεσματικότητα εκτέλεσης μιας εργασίας με όσο το δυνατόν λιγότερες κινήσεις. Έτσι, μειώνετε τον φόρτο εργασίας και ενισχύετε την παραγωγικότητά σας .

Αλληλεπίδραση με την πλατφόρμα myDATA

Εκδώστε τα τιμολόγιά σας και μεταφέρετε ηλεκτρονικά τα δεδομένα τους στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ αξιόπιστα, εύκολα και γρήγορα. Η εφαρμογή entity σας παρέχει άμεση διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA, με ένα κλικ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα παραστατικά που έχετε στείλει, τυχόν παραστατικά σε αναμονή, αλλά και για όλα τα παραστατικά που έχουν εκδώσει οι προμηθευτές σας.

Πρόσβαση στα δεδομένα σας όπου κι αν βρίσκεστε

Εκδώστε και στείλτε αμέσως τα παραστατικά των πελατών σας οργανώνοντας την επιχείρησή σας στο cloud. Δώστε στους πωλητές σας ώθηση ώστε να ανεβάσουν ταχύτητα και απόδοση με την πρόσβαση στα δεδομένα της επιχείρησης από οπουδήποτε βρίσκονται. Προσφορές, παραγγελίες, δελτία και τιμολόγια είναι πλέον διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και μπορείτε να τα διαχειριστείτε σε πραγματικό χρόνο χωρίς όρια.

Μειώστε το κόστος

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας, διατηρήστε το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, απλοποιήστε τις καθημερινές λειτουργίες της και δώστε ώθηση στους συνεργάτες σας. Εργαστείτε σε ένα σύγχρονο, εργονομικό περιβάλλον Microsoft desktop application, από οποιαδήποτε συσκευή PC, laptop ή tablet χωρίς κρυφές πρόσθετες χρεώσεις πέραν της  ετήσιας συνδρομής συντήρησης της εφαρμογής.

Συνεργαζόμενες εφαρμογές

Άλλες εφαρμογές της PCLive IT Solutions:

  • Φορητή τιμολόγηση entityMOB
  • Ταχεία Λιανική Πώληση entityRET
  • Διαχείριση Επισκευών entity GService
  • Διαχείριση Παραγωγής entity Παραγωγή

Όλες οι εφαρμογές συνεργάζονται άμεσα μεταξύ τους και λειτουργούν στο cloud